Saturday, October 31, 2009

Pelangi menyinar selepas hujan. :P

Kali ni saya nak cerita pulak pasal pelangi dan hujan. Kalau anda perasan, saya dah lama x tulis blog nih. Maklumlah, banyak sangat kerja. Banyak sangat aktiviti2 harian nih. Sampai x terkejar rasanya. Jadi bila ade waktu lapang sikit, saya guna la untuk buat bende2 yg berfaedah sikit.

17th Oktober haritu saya mula buat projek saya yang dah lama saya rancang tapi x kesampaian sebab x ade banyak masa free. (saje je cakap bz ni bnyk2 kali. Nak bagi nampak rajin gila berkerja!).

Pada suatu hari....

Saya : Awak bole x kalau saya nak beli t-shirt kita pakai sama kaler nak? Saya jeles la tengok adik saya pakai t-shirt same dengan kawan special dia. Nak pakai sama jugak dengan awak.
Lelaki X : Bole. Awak nak beli t-shirt macam mana??

Haaaa time ni la idea mula datang! Ternampak la cahaya2 lampu dalam kepala ni.

Saya : T-shirt kosong je. Nak beli kaler hitam!
Lelaki X : Laa. Kosong je ke?
Saya : Nanti la. Saya ade projek nak buat nih.
Lelaki X : Okey. Saya belikan t-shirt la ye.

Keesokan harinya cepat2 saya kol adik saya ajak teman beli barang2 nak siapkn baju tuh. Anda tau ape saya buat? Tunggu la dulu. X payah la teke2. Salah jugak. Iskh.

Selepas 2 hari, akhirnya t-shirt ni siap jugak~~~~~
(2 hari sebab x banyak mase yang ade..bukan sebab malas atau lembab) hihihi~~~

Inilah hasilnya!!!!!




















Cantik x??? Nilaikan hasil kerja saya pleashhhhh.... :D






* I ♥ it so much! He ♥ it so much! We ♥ it soOo awesome much!!*

2 comments:

pakcik said...

Um biase2 je~

ayunibee said...

pakcik, biase je t-shirt tu. design tu yg luar biase dibuat oleh seorang kekasih kepada kekasihnye! huh

Related Posts with Thumbnails