Saturday, April 3, 2010

No not me!

Time check! 12:38pm.

Aku baru je letak ganggang talifon ke talifon. (ye la. x kan la nak letak dalam almari plak kan) Sape kol aku pagi2 buta ni? Captain!! From the lobby! Knape kol?

Captain : Hye aimi..
Me : Yes (sambil buat2 mamai).
Captain : You buat ape ni?
Me : Baru terlelap tido. (padahal duduk update blog ;p) Ni sape ni?
Captain : Ooo. You cuti ye esok?
Me : Yup. Esok off day. Knape ye? Sape ni?
Captain : Ooo I dot dot dot. Captain dot dot dot. I nak ajak you kluar. Jom pergi club. You cuti esok kan. Esok bole tido puas2. Jom jom! I tunggu you kat lobby. I ade kereta.
Me : Huh? Captain sape? Err sori capt. I dah nak tertido da ni. Lagipun I nak keluar pagi esok. Awal pagi.
Captain : Captain dot dot dot la. Owh. You nak pergi mane?
Me : I nak pergi tour Kuching.
Captain : Ala jom la. Kejap je. Teman I. I janji kul 3 you dah sampai bilik. Please please please~~
Me : Im sorry captain. I sangat mengantuk. And I x kenal pun you which captain. Im sorry.
Captain : Ala. Botol da bukak da. I belanja you. I dah lame tunggu nak keluar dgn you.
Me : Err. I x minum. You dah lame tunggu nak keluar dengan I? What do you mean?
Captain : Ok2. I bukak coke satu jug for you. Ye la. I dah lame nak keluar dgn you. Tapi x de chance. Ni since esok you cuti, tu la I ajak you. Jom la aimi..
Me : Sorry capt. I mengantuk. And I x bawak baju pun.
Captain : Ala aimi. Pakai pagoda je pun x pe. You sorang je ni yang I bole ajak. Yang lain semua x de.
Me : My crew yang lain2 kenapa captain x ajak? Ramai je yang lain2 yang minum.
Captain : Ooo ye ke? X pe la. I nak ajak you jugak.
Me : Sorry capt. Memang I x bole ikot. I mintak maaf bnyk2.
Captain : So ni kira I ganggu you ke? Ok2 macam ni. I belanja you makan.
Me : I dah makan
Captain : Ok. Ape yang you nak sekarang ni.
Me : I nak tido je.
Captain : Ooo I ganggu you la ye sekarang?
Me : Erm..sort of. Sebab I baru je terlelap. (;p) Im sorry capt. Memang i x bole follow. Sorry..
Captain : Hurm..x pe la macam tu. Sorry la I kacau your time.
Me : Owh nvm.
Captain : Bye aimi
Me : Bye.....

Jadi kemungkinan besar disini, if aku fly dengan die, die akan buat palat la dengan aku kan. Dah aku reject offer die. Tapi ade aku kesah? Ko nak buat palat pun its your choice. At least malam ni aku tau yang aku selamat duduk kat bilik update blog!

*capt. Saya bukan jenis minum2 p club ni. Kot ye pun nak mengorat, ajak la p date tempat2 elok sket. Nampak sangat ko ade another intention. Owh btw, tengok cincin dijari ye! hihi*

No comments:

Related Posts with Thumbnails