Wednesday, July 28, 2010

Announcement dari Zizan Raja Lawak!

Haritu dlm flight aku ke Singapore, dtg la segerombolan artis2! dieorg ckp dieorg ade kene buat show utk RTM. Antara artis2 yg aku jumpa adalah :
  1. Zizan
  2. Tomok
  3. Lah VE
  4. Mila
  5. Sheila
Aku rs mcm ade lg yg maybe aku x perasan. Sebab semua pki sunglass besar2 baK punya! Tomok pun mula2 aku x perasan. Then 1 of my set crew yg bgtau Tomok duduk belakang skali.

*Sedikit informasi : dulu sy ni memang minat gila2 la ngn Tomok! berlari kejar Tomok sbb nk amik pic. hahaha dr time2 sejarah mungkin berulang lg!!!! :P

So dh tahu rmi artis, kebetulan pulak haritu aku bwk camera! ape lagi, lepas habis servis sume, terus keluarkan camera nk amik pic ngn artis2 nih!

Ouh ouh tertinggal satu part. Time aku buat safety demo, si Zizan x habis2 kacau aku. Last2 aku x leh fokus. Leading bace arahan lain, aku buat benda lain. Malu gila ok! aaaaa Zizan, i hate u for doing so! But i still love u thou! hahahaha

So lepas servis n lepas sesi amik gmbr, dtg la kak zai (as inform by Tomok). kak zai ni mekap artis dieorg. baik sngt. ramah gila! suka! Kak zai ckp Zizan nk kacang lebih. hahaha jual name zizan. kebetulan pulak time tu sector seterusnya da kene tukar kapal. so kapal tu ade bnyk gila kacang lebih. Crew2 pun bungkus la kacang. Banyak ok. Zizan ckp "wow pesta kacang. Kat Singapore nnt i bukak table jual kacang MAS ok" hahaha Tomok pun dapat satu bag. Borak2 jugak ngn Tomok. B4 dpt amik gmbr, ade bgtau Tomok. "Tomok, ni kali kedua i amik gmbr ngn u!" die ckp "ye ke?Bila the first time tu?" aku jwb " time u tgh buat video clip utk lagu u kat bwh MRR2. zaman2 New Boyz lg. Ingt x?" Tomok ckp " oooo clip tu. ye u budak sekolah lg kn time tu. i pun budak sekolah lg. u dtg amik gmbr ngn Syuk sume. Ye ye" aku pulak..."U ingt? hahaha kelakar!!!"

Pastu snap2 snap3 SnaP4!! hahaha

Dah nk landing, leading buat la landing announcement. Habis je announcement leading, Zizan pulak buat announcement. haha

"Tuan2 dan puan2, kita akn mendarat sebentar lagi. Sila pastikan kacang2 anda diletakkn ditempat yg selamat supaya ia tidak tergelongsor atau jatuh ke tangan penumpang2 yg lain. Terima kasih"

Hahaha semua org dekat2 situ gelak! ya, including me :D

Mase nk balik tu, dieorg dtg la salam2 ckp thanks. Time slm ngn Zizan, aku ckp la

"zizan, i suke lawak2 u n i suke u!"

Zizan jawab

"I suke u n i love u!"

hahaha aku gelak2 je la. He is funny!

psssttt..pic x bole nk transfer lg from camera. Nnt bila aku da balik KL, aku upload ok :D

Tuesday, July 20, 2010

Bila topik perbualan selamber...

Dia : iskh knape tangan awk ni slalu panas ek? awk x sehat ek?
Saya : laaa..saya kan mamalia. mestilah berdarah panas!
Dia : saya pun mamalia jugak....
Saya : awk beranak ke? awk bukan ke bertelur je? hari2 pulak tu bertelur. awk x keluar baby pun. me yg keluar baby nnt. lagipun...awk ade telur.....
Dia : .............*senyum je*.............

*me.cacat* ;P

Monday, July 5, 2010

Toni Braxton - 'Yesterday' ft. Trey Songz [New Album In Stores May 4th]

i love this song. special dedication to Nabilah Qahar :)



Related Posts with Thumbnails