Wednesday, September 29, 2010

Lubang hidung

Khamis ni aku akn p buat surgery utk hidung n telinga. (nnt aku cerita surgery ape ye. buat mase ni korang pk je lah mcm nose job gitu kn. hiihihi) aku pun berborak la ngn kwn aku.

aku : babe. aku takut la pulak nk p tadah hidung ngn telinga aku kt dokter tu. telinga x pe lg. hidung ni ha. seramnye tgk video tadi.
babe : laaa yg ko gatal p tgk video tu pulak kenape? buat bodo je la p tadah hidung. sedar2 da siap semua.
aku : dh aku dh tgk dh now mcm mane? haritu aku tanye kwn aku. kwn aku ni guna cara lama. die ckp ade effect. lepas operate hidung die jadi kemek. dh tu hidung aku nnt mcm mane uols? nk kawin nih. buatnye lubang hidung aku kembang mengepak mcm bunga kembang semangkuk mcm mane?..
babe : babe, kembang x pe babe. jgn nnt lepas operation tu lubang hidung u terbalik duduk kt atas. haha
aku : klu lubang hidung aku terbalik duduk kt atas, jawabnye everytime hujan, hidung aku penuh air la. bole tanam pokok! hahaha

seronok if hidup kite seharian dikelilingi dgn org2 yg kelakar kn? baru lh hidup kite ceria! ;D

No comments:

Related Posts with Thumbnails