Wednesday, July 13, 2011

Mengelamun

2 hari lepas, aku mimpi aku beranak. Yang kelakarnya, aku sakit nk beranak pukul 8 malam. Sedar2 aku terus pengsan. 10 minit lepas tu aku da beranak. Alangkah senangnye kalau beranak amik mase 10 minit je. Haha. Anak yg keluar tu anak lelaki ok! Aku cerita la kat laki aku. Die senyum je. Huhu

Last week, laki aku mimpi aku beranak. Die kate yg keluar tu anak perempuan. Kulit x la putih sngt x gelap sngt. Comel. Baby gemok. Aku kene operate siap! Takut aku dgr ok! haha

Last month pulak laki aku mimpi die yg beranak. Ni lg la x masuk akal kn. Bangun2 je dr tido die terus cerita kat aku. Die kate sakit gila beranak! Aku gelak je. Aku tanye mcm mane die beranak. Teran ke operate? Die kate teran. Next question sure korang bole jangka kn? Die kate beranak ikut bontot! hahaha Baby girl jugak yg keluar. Die kate baby tu gebu. Ade butt chin mcm die. Hihihi

Last 2 months kot, adik aku pulak mimpi. Die pun mimpi baby girl.

Ok skrang ni aku just nk cuba tgk which theory yg btol.

Stakat ni dh ade 4 baby lelaki yg aku cuba pegang. Tiap2 kali aku br pegang kaki ke tangan ke pipi ke, budak tu akan terus meraung. Meleh air mata pulak tuh. Tp yg peliknya, bila aku pegang baby girl, ok je. Siap bole gelak2 lg.

Aku da dengar bnyk kali da org ckp. If ko ngandung anak lelaki, ko x leh nk pegang baby lelaki. Sure die melalak. Dan sebaliknya la kan. Pasal mimpi pulak kan, mane satu yg btol sebenarnya. If ko mimpi baby boy means baby boy ko dpt or sebaliknya?

Aku saje je terpk psl ni. Saje suke2 nk merimaskn kepala pk bende2 mcm ni kan. Dh x de keje sngt kt rumah ni ha. So ape komen korang ye?

4 comments:

s a L o m a said...

Aku punya teka kan,apa kata kita scan tanya doctor?ehehehehheehhe

Aimi Ayuni said...

Hahaha tu bukan teka dh tu! Hahahah

Amanda Eltiqaz said...

amboi...seram jugak mimpi beranak banyak kali gitu...mcm physco je..hehe. takut kan mie..

Aimi Ayuni said...

Haha seram la jugak. Tp bila mimpi beranak 10 minit je hilang seram hahahah

Related Posts with Thumbnails